Ben je ook elke dag op zoek naar een voedzame én lekkere lunch? Dan moet je deze flatbread caprese proberen! De laatste tijd ben ik dol op flatbreads, en deze variant met tomaat, mozzarella, rucola en basilicum is niet alleen heel eenvoudig te maken, maar ook geschikt voor vegetariërs. Ideaal dus als je even iets anders wilt.
Dit recept is voor een flatbread.
Ingrediënten
- 1 flatbread
- 1 tomaat
- Een handje rucola
- 1/2 bol mozzarella
- Een paar blaadjes basilicum
- Snufje zout
- Snufje peper

Benodigdheden
- Oven
- Snijplank
- Mes
Stap 1
Bereid de flatbread volgens de instructies op de verpakking.

Stap 2
Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakjes.

Stap 3
Pluk een paar verse blaadjes basilicum.

Stap 4
Haal de flatbread uit de oven en beleg deze met een handje rucola. Leg hierop de plakjes mozzarella en tomaat, gevolgd door de blaadjes basilicum. Breng op smaak met een snufje peper en zout.
