In het weekend ontbijten Philippe en ik altijd samen. Meestal maakt Philippe het ontbijt, maar soms doe ik het. Ik heb niet zo’n zin om lang in de keuken te staan ’s ochtends. Daarom ga ik vaak voor geroosterde kiwi met honing en kaneel. Het is super simpel en smaakt heerlijk. Ontdek zelf hoe makkelijk en lekker het is!
Dit recept is voor 4 personen.
Ingrediënten
- 600 gram Griekse yoghurt
- 4 kiwi’s
- 2 eetlepels honing
- 1 theelepel kaneelpoeder

Benodigdheden
- Oven
- Bakplaat
- Bakpapier
- Snijplank
- Mes
- 4 bakjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210 °C. Bekleed de bakplaat met het bakpapier.

Stap 2
Schil de kiwi´s en snij de kiwi´s in plakjes. Leg de plakjes kiwi op de bakplaat.

Stap 3
Druppel de honing gelijkmatig over de kiwi’s.Bestrooi de kiwi’s met kaneelpoeder.

Stap 4
Bak de kiwi’s af 10 minuten op 200 °C.

Stap 5
Verdeel de yoghurt gelijkmatig over de schaaltjes en plaats vervolgens de plakjes kiwi erbovenop.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
			 
			 
			 
			