Zoek je een licht, kleurrijk en smaakvol voorgerecht, stop met zoeken. Deze torre di Pomodoro heeft dit alles in een gerechtje.
Het is makkelijk en heel snel te maken.
Wil je zelf de pesto maken, klik dan hier.
Dit recept is voor 4 personen
Ingrediënt
- 250 gram Roma tomaten
- 2 avocado’s
- 1 bol Buffalo mozzarella
- 2 eetlepels pesto
- 2 eetlepels pijnboompitten
- balsamico azijn
Overige benodigdheden
- Koekenpan
- Garneerring
- 4 ontbijtborden.


Stap 1
Bak de pijnboompitten goudbruin en laat deze afkoelen.
Stap 2
Snij de alle tomaten in 4e. Haal voorzichtig de schil van de avocado en verwijder de pit. Snij de avocado in stukjes. Snij de mozzarella in plakjes.
Stap 3
Maak met de balsamico azijn strepen op je bord.
Stap 4
Zet de garneerring op het bord.
Stap 5
Leg onder in de ring een laagje met de tomaten partjes. Leg op de tomaten een laagje met avocado blokjes. Leg boven op de avocado een plakje mozzarella.
Stap 6
Haal voorzichtig de ring van het bord af. Doe een halve eetlepel pesto op de mozzarella en garneer het bord af met een halve eetlepel pijnboompitjes.
