Vandaag deel ik weer een heerlijk recept dat perfect past bij de BBQ. Als je op zoek bent naar een frisse en smaakvolle toevoeging aan je zomerse maaltijden, zoek dan niet verder. Deze koolsalade is niet alleen gezond en voedzaam, maar ook verrassend eenvoudig te maken. Met slechts een paar ingrediënten en wat simpele stappen tover je zo een smaakvolle en kleurrijke salade op tafel. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een beginnende keukenprins(es), dit recept is geschikt voor iedereen. Dus haal die BBQ maar tevoorschijn en bereid je voor om indruk te maken op je gasten met deze heerlijke koolsalade.
Ingrediënten
- 200 gram Amsterdamse uitjes
- 75 gram rozijnen
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepels Franse mosterd
- 1 witte kool
- ½ eetlepel honing

Benodigdheden
- Snijplank
- Mes
- Schaal
- Kom

Stap 1
Snij de witte kool fijn. Halveer de Amsterdamse uitjes.

Stap 2
Meng de mayonaise, yoghurt, mosterd en honing in de kom.

Stap 3
Voeg de witte kool, rozijnen, Amsterdamse uitjes en de dressing in de schaal en meng dit door elkaar.

