Griezelige skeletten cake, Angstaanjagend Lekker!

Halloween is de tijd van het jaar waarin we onze meest creatieve en griezelige culinaire creaties kunnen laten zien. En wat is er nu griezeliger en tegelijkertijd verrukkelijker dan skeletten cakes? Deze lekkernijen zijn perfect voor een Halloween-feest of gewoon om jezelf en je dierbaren te trakteren op een angstaanjagend leuke traktatie.

Ingrediënten

Voor de cake

  • 200 gram roomboter
  • 200 gram kristalsuiker
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 4 eieren 
  • 4 Eetlepels bramenjam 
  • 1 theelepel vanille-extract

Voor de decoratie

  • Dr Oetker chocoladestift

Benodigdheden

  • Nordic ware spooky skeleton
  • Oven 
  • Bakspray
  • Keukenmachine

Stap 1

Verwarm je oven voor op 200 graden.Spray de bakvorm in met de bakspray

Stap 2

Klop de boter en suiker in de keukenmachine. Klop je de boter en suiker samen tot het mengsel licht en luchtig is. 

Stap 3

Voeg de eieren één voor één toe aan het boter-suikermengsel.

Stap 4

Voeg het vanille-extract en bakmeel toe en meng goed.

Stap 5

Giet het cakebeslag in de bakvorm. Vul eerst een laagje, voeg dan per skelet 1 eetlepel bramenjam toe en dek de skeletten af met een laagje cake beslag. Zorg ervoor dat je ruimte te laten voor de cake om te rijzen.

Stap 6

Bak de skeletten af op 180 graden, 20 minuten .

Stap 7 

Haal de skeletten uit de bakvorm en laat ze afkoelen. Decoreert de skeletten met de chocolade stift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *