Vandaag op 31 mei is het de dag van de blondjes of terwijl bondharige. Zelf ben ik rossig op deze wereld gekomen, maar ga tegenwoordig ook als blondine door het leven.
De dag van de blondjes kun je natuurlijk niet anders vieren dan met donker blondies. Natuurlijk mogen alle haarkleuren dit eten, want dit is onwijs lekker.
Mocht je net als ik aan het lijnen zijn dan kun je ook een stukje blondie met een gerust hart eten. Deze blondies zijn namelijk gezond en glutenvrij.
Ingrediënten
- 170 gram amandelmeel
- 60 gram witte chocolade druppels
- 40 gram agave siroop
- 2 bananen
- 2 eieren
- 2 theelepels baking soda
- 1 theelepel olijfolie
- Snufje zout
Benodigdheden
- Oven
- Handmixer
- Beslagkom
- Vork
- Browniebakvorm
- Bak spray




Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Prak de banaan met de vork in de beslagkom glad.
Stap 3
Voeg de overige ingredienten toe aan de beslagkom en mix alles tot glad beslag.
Stap 4
Spray de brownie vorm in met de bakspray.
Stap 5
Schenk het beslag in de brownie vorm en zorg dat het beslag gelijkmatig verdeeld is.
Stap 6
Bak de blondie af op 180 graden, 25 minuten.
Stap 7
Laat de blondies 10 minuten afkoelen en snij de blondies in 6 stukken.
